Hírek

A Demóna folytatásához már rendező is tartozik

Demóna

Csipkerózsika ellenfele, Demóna már rendelkezik egy önálló filmmel, ám a hatalmas anyagi siker miatt a Disney mindenképp folytatni akarja a történetet.

Angelina Jolie természetesen visszatér címszereplőként. Az egyik legikonikusabb gonosztevőt a Disney a Demónában teljesen átírta a karaktert és a jó oldalra állította. Aurora hercegnő – vagyis Csipkerózsika – tehát már barátját látja benne, nem pedig legádázabb ellenségét. A figura így minden misztikumát és eredeti karakterisztikáját elvesztette, de akkor minek a folytatás?

demona_maleficent

Természetesen a 758 millió dolláros nemzetközi bevétel miatt. A Disney-nek akkora sikert jelentett ez, hogy azóta folyamatosan készítik korábbi animációs filmjeik élőszereplős verzióit. A dzsungel könyve és A szépség és a szörnyeteg még a Demóna sikerére is rátett egy lapáttal, úgyhogy nem meglepő a folytatás terve.

Joachim Rønning a kiszemelt a film elkészítésére.

Meglepő módon állandó rendezőtársa, Espen Sandberg ezentúl nem tart vele. Korábban a Las Bandidas és Max Manus című filmeket készítették együtt, idén pedig A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című Disney-produkcióhoz fűzödik a nevük. Hogy Rønning miért egyedül rendez, azt nem tudni, ám az biztos, hogy 2018 elején már elkezdődnek a munkálatok a Demóna folytatásán.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..