Hírek

Démoni apácák, cuki jetik és Kevin Hart taroltak a mozipénztáraknál

Észak-Amerikában egy animációs film és egy afroamerikai komikuspárost felvonultató vígjáték hozta a legtöbb bevételt a hétvégén, míg nemzetközi szinten a horrorra szavaztak a nézők.

Egyhuzamban második hétvégén uralta a jegypénztárakat a Universal.  A stúdió Night School (Esti iskola) című komédiájára 28 millió dollárért (7.8 milliárd forint) váltottak jegyet, mellyel az idei év legerősebb nyitányát produkáló vígjátékává vált. A népszerű stand-uposból A-listás hollywoodi nevettetővé avanzsált Kevin Hart és a tavalyi Girls Trippel befutó Tiffany Haddish főszereplésével készült vígjáték váratlan nyertese a hétvégének.

Apróláb

A második helyen a Warner Bros. Apróláb című családi animációs filmje végzett, ami 23 millió dollárt hozott a konyhára. A két frissen bemutatott film együttes bevételének köszönhetően az idei minden idők második legtöbb bevételt elkönyvelő szeptembere. Az első hely a tavalyi esztendőnél marad, ami javarészt a Warner Az című horrorjának számlájára írható.

Jack Black és Cate Blanchet családi fantasyje, A végzet órája a harmadik helyet szerezte meg a jegyárbevételi sikerlistán, miután a második hétvégén 12,4 millió dollárt hozott, amivel már 44,7 milliós az észak-amerikai bevétele.

Az apáca

A nemzetközi piacot azonban a Warner nyerte. Az apáca című horrorfilm továbbra is magabiztosan termeli a dollármilliókat a stúdió számára, és immár a Démonok közöttfranchise nem kis meglepetésre legtöbb bevételt termelő darabja.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com