Hírek

Denzel izlandi kézben – Baltasar Kormákur buddy-moviet forgatott

2GunsA hazánkban is közkedvelt izlandi rendező, Baltasar Kormákur jó ideje már a tengerentúlon is próbálgatja szárnyait, s idén nyáron akár az anyagi csúcsra is felérhet a 2 Guns című buddy-movie-val. A furcsa pár két tagja: Denzel Washington és Mark Wahlberg. Alább megtekinthető a film friss trailere is.

Baltasar Kormákurt szeretik Magyarországon, a Titanic Filmfesztiválon is rendre felbukkan filmjeivel. Más kérdés, hogy idehaza elsősorban az izlandi produkciói (101 Reykjavik, Vérvonal, Fehér nászéjszaka) népszerűek.

Holott a rendező már jó ideje próbálgatja szárnyait a tengerentúlon. Forgatott már biztosítási csalást felgöngyölítő neo-noir krimit (Út a mennyországba), a szervkereskedelmet tematizáló thrillert (Lélegezz!), sőt már akcióval dúsított remake-t (Csempészek) is. Utóbbi ráadásul figyelemreméltóan szerepelt a pénztárak előtt is, hiszen a 25 millióból készült, Mark Wahlberg nevével fémjelzett alkotás 67 millió dollárt keresett az USA-ban.

Nem is meglepő, hogy a 2 Guns elkészítéséhez már bő 75 millió dollárt, Mark Wahlberg mellé pedig egy Denzel Washingtont is kapott a tehetséges rendező. Az alábbi trailerben pedig némi benyomást szerezhetünk a képregényből készült végeredményről.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com