Hírek

Denzel Washingtonnal bővülhet a Gladiátor 2. stábja

A kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington 2007-es filmjük után újra együtt dolgozhat Ridley Scott-tal, ezúttal a Gladiátor folytatásán.

A Deadline szellőztette meg a hírt, miszerint nem más, mint Denzel Washington is csatlakozhat a Gladiátor folytatásának szereplőgárdájához. Amennyiben igazak az információk, az egyeztetések már az utolsó fázisnál tartanak. Washington és a rendező, Ridley Scott több mint másfél évtized után dolgozhat ismét együtt – legutóbb az Amerikai gengsztert készítették közösen.

Gőzerővel haladnak a produkció előkészületei.

A napokban szivárgott ki, hogy a főszerepben lévő Paul Mescal egy Lucian nevű karaktert alakít majd, aki vérrokonságban áll Commodus császárral, az eredeti film főgonoszával (akit Joaquin Phoenix alakított). Az unokaöcs ellenfelét, Geta császárt Barry Keoghan játssza, akit olyan produkciókban láthattunk, mint az Egy szent szarvas meggyilkolása, az Örökkévalók, A sziget szellemei – melyért Oscar-díjra is jelölték –, de ő a nemezise Robert Pattinson Batmanjének is, Jokerként.

A két fiatal ír titán mellé érkezne a 68 éves Denzel Washington, akiről tudott, hogy igazán válogatós a szerepeit tekintve, így bizonyára ígéretes lehetőséget látott a projektben. A film jövő ősszel érkezik az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com