Hírek

Denzel Washington újra védelmez – A védelmező 2. előzetes

A két Oscar-díjas Denzel Washington élete első folytatásában szerepel majd.

Denzel Washington az Oscar-jelölést érő Kerítések és Roman J. Israel Esq. után visszatér a popcorn mozik világába. A 2014-ben bemutatott első rész folytatása a színészóriás első olyan munkája, melyben egy második epizódban vállal szerepet.

Az első rész egy 1985-ös sorozat alapján készült, melyben Denzel egy idősödő igazságosztó bőrébe bújva számolt le az orosz maffiájával. Az egyszerű történet világszerte majdnem 200 millió dolláros bevételt könyvelhetett el, így szinte borítékolható volt a folytatás, melyben az előző részben „védelmezett” Chloe Grace Moretz nem tér vissza, ellenben Pedro Pascal csatlakozott a film stábjához.

A filmet augusztus 18-ától vetítik a hazai mozikban.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya