Hírek

Denzel Washington újra védelmez – A védelmező 2. előzetes

A két Oscar-díjas Denzel Washington élete első folytatásában szerepel majd.

Denzel Washington az Oscar-jelölést érő Kerítések és Roman J. Israel Esq. után visszatér a popcorn mozik világába. A 2014-ben bemutatott első rész folytatása a színészóriás első olyan munkája, melyben egy második epizódban vállal szerepet.

Az első rész egy 1985-ös sorozat alapján készült, melyben Denzel egy idősödő igazságosztó bőrébe bújva számolt le az orosz maffiájával. Az egyszerű történet világszerte majdnem 200 millió dolláros bevételt könyvelhetett el, így szinte borítékolható volt a folytatás, melyben az előző részben „védelmezett” Chloe Grace Moretz nem tér vissza, ellenben Pedro Pascal csatlakozott a film stábjához.

A filmet augusztus 18-ától vetítik a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..