Hírek

A 21. század Frankensteinje – Depraved előzetes

A Glass Eye Pix közzétette a Depraved előzetesét, ami egy 21. századi Frankenstein történet. A filmet a kultikus horrorrendező, Larry Fessenden jegyzi.

Mary Shelley klasszikusát a Frankenstein című regényt ezúttal Larry Fessenden író és rendező adaptálta Depraved címmel. Larry Fessenden modern környezetbe ültette át a történetet, vagyis napjaink Brooklynjában történik az őrült emberkísérlet, amely a magányosság és más pszichés folyamatok traumáira helyezi a hangsúlyt.

A Depraved története szerint Alex (Owen Campbell) elhagyja a barátnőjét, Lucyt (Chloë Levine) egy veszekedős este után, és egymagában sétál hazafele. A semmiből egyszer csak előtűnik valaki, és az életére tör. Amikor magához tér, kénytelen szembesülni azzal, hogy a tudatához egy számára ismeretlen test tartozik.

Az átalakulásáért Henry (David Call) felel, aki szinte azonnal megbánja, amit tett…

A Deprave rendezője, Larry Fessenden színészként és rendezőként is ismert. Fontosabb filmjei például a Tó szörnye, Az utolsó tél, A szokás rabjai, Wendigo.

A Depraved nemzetközi premierje március 20-án lesz.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..