Hírek

Dev Patel nem akar James Bond lenni

Dev Patel, akit legutóbb a The Personal History of David Copperfield című filmben láthattunk, nyilatkozott arról, hogy miért nem érdekli James Bond szerepe.

Dev Patel 2007-ben a Skins sorozattal mutatkozott be, ami egy csapat kamaszról szól. Majd egy évvel később a Gettómilliomos című Oscar-díjas Danny Boyle filmmel ugrott igazán nagyot. Ezután olyan filmekben tűnt fel, mint Az utolsó léghajlító, a Keleti nyugalom – Marigold Hotel és az Oroszlán, amiért a BAFTA legjobb mellékszereplő díját kapta és egy Oscar jelölést. 2018-ban két filmben is szerepelt: Hotel Mumbai, Az esküvői vendég, idén pedig a remek The Personal History of David Copperfield című filmben tündökölt.

Az elmúlt időben a rajongók egyre arról beszéltek, hogy Dev Patelnek kéne eljátszania a következő James Bondot.

Ebben a kívánságban az is benne van, hogy a következő James Bond megszemélyesítőjét lehetőleg színes bőrűnek vagy nőnek képzelik. Idris Elba neve is felmerült, ő is megfelel a kritériumoknak, de ő hamar lerendezte a kérdést egy nemmel. De mi a helyzet Devvel?

Az IndieWire interjújából az derül ki, hogy Dev Patel tuti komédiába fordítaná a komoly ügynök karakterét. A könnyed válaszon túl persze komolyabb érvei is vannak. Nem akar pusztán azért James Bond lenni, mert ezzel színesebbé tenni a fehér ügynökök sorát,

ha ennek a ténynek jelentősége van a filmben vagy megtestesít valamit, az más, de ha csak dekoráció lenne, akkor nem.

Akár James Bond lesz Dev Patel, akár nem, félteni biztosan nem kell, a tehetséges színészre még sok érdekes szerep vár. És több mint valószínű, hogy a színes bőrű James Bond igény is ki lesz elégítve, akár egy női- akár egy férfi színésszel.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com