Hírek

A Rocketman rendezője készíti Az angyal új verzióját

Mennyi bőrt lehet lehúzni ugyanarról a történetről? Hollywood mindig bebizonyítja, hogy sokkal többet, mint amennyit érdemes. Val Kilmer 1997-ben már tett rá egy kísérletet, hogy ismét népszerűvé tegye a Roger Moore alakításában legendássá vált karaktert, de ezt az esetet szeretnénk elfelejteni. Most a legutóbb a Rocketmannel nagyot szakító Dexter Fletcher szeretne új vért önteni Az Angyal témába.

Simon Templar, azaz az Angyal alakját Leslie Charteris hívta életre az 1920-as években indult regénysorozatában. Bár sokak csak az 1962 és 1969 között  Roger Moore-ral futó brit sorozatot és Philip Noyce adaptációját ismerik, az igazság az, hogy az évtizedek során több sorozat és 14 nagyjátékfilm is készült Templarral a főszerepben.

Dexter Fletcher

Fletchernek kinéz most pár nagy projekt. Jelenleg ő a rendezője a Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes-filmek harmadik epizódjának. Az angyal legújabb feldolgozásában Dexter Fletcher Seth Grahame-Smith forgatókönyvéből dolgozik majd. Egyelőre nem sokat tudni a produkcióról, az biztos, hogy a Transformers és a G.I. Joe producere, Lorenzo DiBonaventura is érintett a projektben. Ez utóbbi nem igazán önt el minket sok reménnyel…

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com