Hírek

Dexter Morgan, a szimpatikus sorozatgyilkos visszatér

Dexter

Dexter Morgan egy újabb évadban mutathatja meg, hogy hogyan kell tisztességesen pontot tenni egy történet végére. Ő elvégre ehhez ért.

Dexter Morgan már feni a késeit. A hír hivatalos, a Michael C. Hall által 7 éven keresztül alakított népszerű törvényszéki szakértő, családapa, testvér, barát és sorozatgyilkos visszatér a képernyőkre.

Lehet-e szerethetővé tenni egy sorozatgyilkost? A morális kérdést már sokan tették fel. Egy biztos, népszerűvé mindenképpen. Dexter Morgan, a sajátos érzéketlensége mellett személyisége folyamatos fejlesztésére ítélt antihős életének fordulatait tömegek követték a körmüket rágva a Showtime-on 2006 és 2013 között.

A helyszínelős szériák alaphelyzetét izgalmas karakterekkel és meghökkentő fekete humorral fűszerező sorozat utolsó évada azonban sokakban keltett csalódást. Ez az oka, hogy a visszatérés lehetősége már hosszú ideje a levegőben lógott.

Dexter Morgan visszatér, hogy kijavítsa a rajongók számára oly fájó pontot. Az elmúlt évek pletykái után hivatalos, a népszerű sorozatgyilkos ismét a rossz emberek nyomába ered. A Deadline értesülései szerint a csatorna berendelte a 10 részből álló különleges évadot, amit a széria eredeti készítője, Clyde Phillips vezényel majd le.

Az mindenképpen jó jel, hogy ennyit vártak arra, hogy kiforrjon az ötlet, ami állítólag telitalálat. Különösen a rajongók sorának felháborodását kiváltó finálé után. A forgatás a jelenlegi tervek szerint jövő tavasszal esedékes, az alkotók a premiert pedig 2021 őszére időzítik.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com