Hírek

Diane Keaton, Goldie Hawn és Bette Midler triója 25 év után újra egy filmben

A legendás csapatot legutóbb ’96-ban láthattuk az Elvált nők klubjában.

A három színésznő legújabb filmje, a Family Jewels tipikus karácsonyi komédiának ígérkezik, amelynek alapszituációja sok hasonlóságot mutat az Elvált nők klubjával. A cselekmény három elvált nő és egy férfi körül bonyolódik. A problémát az okozza, hogy mindhárman ugyanazzal a férfivel kötöttek házasságot, akit váratlanul holtan találnak New York-i apartmanjában, a három özvegynek pedig együtt kell töltenie a karácsonyi ünnepeket, beleértve mindhármuk családját is.

A produkcióról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a New Republic Studio állt be a projekt mögé, forgatókönyvírója pedig Peter Hoare lesz, aki korábban több televíziós és filmes komédia létrehozásában is részt vett íróként.

A forgatást előreláthatólag az év második felében kezdik meg, a premier várható időpontjáról egyelőre nincs információ – írja a Collider. A három színésznő, akiket manapság jóformán csak másodvonalbeli vígjátékokban foglalkoztatnak, nagy visszatérése lehet ez a film.

Varga Dóra

Varga Dóra jelenleg az ELTE filmtudomány képzésének mester szakos hallgatója. Több éve foglalkozik filmkritikaírással, érdeklődési területe a feminista filmkritika valamint a filmzene elmélete, azok kortárs tendenciái. Különösen kedveli az amerikai függetlenfilmeket, a távol-keleti filmeket, a stop-motion animációkat és az európai művészfilmek bizonyos vonatkozásait.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés