Hírek

Diane Keaton hisz Woody Allen ártatlanságában

Az Annie Hall Oscar-díjas színésznője a Twitteren írta meg véleményét a Woody Allen-ügyről.

Mint ismeretes, Allent húsz év óta azzal vádolja nevelt lánya, Dylan Farrow, hogy hétéves korában molesztálta. Diane Keaton most azt írta: „Woody Allen a barátom, és én továbbra is hiszek neki. Érdemes megnézni ezt az interjút 1992-ből, majd eldönteni, mit gondolsz.”

Az említett videó Steve Kroft interjújának egy részlete, amelyben Allen megvédi magát Dylan Farrow vádjaival szemben. Keaton azok után vette védelmébe a rendezőt, hogy a #metoo és a Time’s Up mozgalmak korában Dylan Farrow újabb tévéinterjúban ismételte meg a vádjait. Farrow többek közt Kate Winsletet és Justin Timberlake-et is felelősségre vonta, amiért a mai napig is Allennel dolgoznak. Azóta számos színész határolódott el a rendezőtől, de olyanok is voltak, akik kiálltak mellette: Alec Baldwin szintén a Twitteren a Ne bántsátok a feketerigót egyik karakteréhez hasonlította Farrow-t, illetve azt írta, hogy a fiatal nő megszégyeníti azokat, akik nem hisznek neki.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..