Hírek

Diktatúrát vezet Kate Winslet egy új HBO sorozatban

Forrás: HBO

Megérkezett az első kép a The Palace című HBO minisorozathoz. Az alkotás Kate Winslet főszereplésével egy modern-kori diktatúrába vezeti majd be a nézőket.

Ismét közös projektbe fogott Kate Winslet és az HBO: a legutóbbi hatalmas siker után pedig jócskán van miért várni az újabb kollaborációt. A Mare of Easttown 4 Emmy-díjat is hozott a konyhára, köztük a legjobb női főszereplőnek járó megtiszteltetést minisorozat és antalógia kategóriában.

Az új alkotás, a The Palace pedig megmarad a minisorozat formánál.

Noha pontosan még nem tudni, a meghirdetett színészek közül ki milyen karaktert játszik majd, a fent is látható frissen megjelent kép szerint Kate Winslet a fiktív modern diktatúra (egyik) vezetője lesz. A sorozat egy autokrata rendszerben játszódik, ahol a zsarnok hatalom természetesen az emberek minden lépését megfigyeli és uralni próbálja. Az eleinte jól működő gépezet azonban lassan repedezni kezd.

Winslet mellett találjuk még Matthias Schoenaerts-et és Hugh Grantet is; utóbbi állítólag egy epizódszerep erejéig bukkan majd fel a produkcióban.

A sorozatért ráadásul az a Will Tracy felel, aki az Utódláson és a tavalyi év egyik legérdekesebb filmjén, A menün is dolgozott. A rendezői székben pedig a kétszeres Oscar-jelölt Stephen Frears ül, aki legutóbb az Egy házasság helyzete című sorozat kedvéért csatlakozott egy kisképernyős forgatáshoz.

Premierdátum egyelőre nincsen a The Palace-hoz, de biztosak vagyunk benne, hogy érdemes lesz várni az alkotásra.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com