Hírek

Divatőrület az új Jurassic Worldben is?

Mindenki imádta a 2015-ös Jurassic Worldöt, amit az is mutat, hogy 1,6 milliárd dolláros összbevételt ért el. Ám azon sokan kiakadtak, hogy a hősnő, Claire végig magassarkúban rohangált a dínók elől.

Claire, azaz Bryce Dallas Howard 9 centis sarokmagasságú, nude színű Sam Edelman cipellőt viselt, amely talán teflonbevonatú, mert soha nem koszolódik. A folytatás, a Jurassic World: Bukott birodalom alkotói már két éve biztosították a nagyérdeműt, hogy Claire a folytatásban szuper strapabíró bakancsban tapossa majd a dzsungel talaját. Bryce Dallas Howard a minap azt is elárulta, hogy Claire mégsem akasztja szögre Edelman mester remekművét. Ugyanakkor a színésznő szerint a bakancs is stimmel: Claire ezt használja rohangáláshoz, de ha nincs vészhelyzet, marad a magassarkú. „Kezdettől szerettem volna tisztázni, hogy Claire megváltozott, de a magassarkúról nem mond le – magyarázta Howard az Entertainment Weeklynek. – Lehet, hogy valaki hatalmas lelki utazáson vesz részt, de attól még továbbra is imádhatja a magassarkút! Persze az is igaz, hogy megint elmegy a szigetre, ezért bakancsot húz, annak rendje és módja szerint.”

A Jurassic World: Bukott birodalom történetéről annyit már lehet tudni, hogy a dínók szigetét vulkánkitörés dönti romba, a maradék őshüllőket pedig gonosz emberek árverezésre akarják bocsátani. Ha ez nem lenne elég, egy új szörny, az indoraptor is elszabadul, amely ritka rusnya jószág. Chris Pratt mellett közkívánatra visszatér az első trilógia sztárja, Jeff Goldblum is, az új szereplők között pedig olyan régi kedvencet is találunk, mint Geraldine Chaplin, aki még nem tudni, milyen karaktert alakít.

A Jurassic World: Bukott birodalom hazai bemutatója: 2018. június 7.

 

Címkék
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com