Hírek

Doctor Strange lesz Peter Parker mentora a készülő Pókember filmben

Doctor Strange után egy valós mágus bőrébe bújik a színész.

Benedict Cumberbatch visszatér Doctor Strange szerepéhez a Tom Holland vezette Pókember-széria épp készülő harmadik részében.

Alakul lassan a Pókember 3 szereplőgárdája: egy hete érkezett a hír, hogy Jamie Foxx Electróként újjáéledve  csatlakozik a stábhoz, most pedig egy újabb nagy névvel gazdagodik a Pókember franchise. Doctor Strange megformálója, Benedict Cumberbatch ígérkezett el a jelenleg Homesick címen futó projektnek, jelenti a Hollywood Reporter.

Ezzel Doctor Strange veszi át Peter Parker mentorának szerepét, amit eddig Tony Stark és Nick Fury töltöttek be az első és második részben.

A folytatás főgonosza pedig természetesen Electro lesz, aki A csodálatos Pókember 2-ben mutatta meg először felvillanyozó szupererejét. A három sztárhoz (Holland, Cumberbatch és Foxx) pedig csatlakozik visszatérő szereplőként Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon és Tony Revolori is.

Az biztos, hogy Benedict Cumberbatch elfoglalt lesz a következő pár hónapban. Nemrég fejezte be az új The Power of the Dog című Jane Campion rendezte filmet, de nem pihenhet sokat. Nemsokára kezdődik a Doctor Strange folytatásának forgatása Londonban, emellett október végén már a Pókember 3-nak is forognia kellene. Hogy két helyen hogy lesz egyszerre, azt nem tudni egyelőre, de bízunk a Marvel és Sony producereinek talpraesettségében.

A Pókember harmadik részét Jon Watts rendezi, aki az első két filmet is a rendezői székből vezényelte le. Várhatóan 2021 decemberében kerül mozikba, ha addig a koronavírus közbe nem szól. A Doctor Strange folytatása ellenben 2022 márciusára várható csak.

Takács Janka

Janka jelenleg elsőéves hallgató a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés