Hírek

Őrület és multiverzum a Doctor Strange 2. előzetesében

Jó pár régi ismerőst viszontláthatunk a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) új előzetesében.

Nem kérette magát sokáig a Marvel: mindössze egy héttel a Pókember: Nincs hazaút premierje után újabb csemegével rukkolt elő a képregényfilmrajongók örömére. Az első hétvégén minden idők harmadik legnagyobb bevételét hozó Pókember installáció minden előzetes elképzelést felülmúlva mozgatta meg a mozibajárókat. Amy Pascal producer és Kevin Feige, a Marcel Studios feje rögtön ígéretet tettek a következő részek elkészültére. A nagy sikert meglovagolva érkezett az új Pókember-filmben is feltűnő Doctor Strange második saját filmjének előzetese.

Az ígéretes címet viselő Doctor Strange az Őrület Multiverzumában több ismerős arcot is felsorakoztat.

Visszatér a Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen), akit a WandaVízió végén láttunk újra. Wanda, immár mágikus ereje teljében azóta is a Darkholdot, az ősi varázslatok könyvét bújja, mikor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) segítségért járul elé. Valószínűleg a multiverzum megnyílása miatt felbukkanó főmágus, azaz a gonosz Doctor Strange legyőzése érdekében társulnak. Az előzetesben feltűnik még Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor), Wong (Benedict Wong) és Dr. Christine Palmer (Rachel McAdams) is.

Úgy tűnik, ezzel a filmmel az MCU megragadta a lehetőséget, hogy igazán elmélyedjen a multiverzumok izgalmas világában. A 2022 májusára várható filmet az a Sam Raimi rendezi, aki az eredeti Pókember-trilógiának is szülőatyja. A forgatókönyvet pedig a Loki sorozatot jegyző Michael Waldron írta. A Hollywood Reporter értesülései szerint a film pár jelenetét idén karácsonyig újraforgatják Los Angelesben. Benedict Cumberbatch ötödszörre bújik a varázsló köpenyébe: az első Doktor Strange mellett a Bosszúállók: Végtelen háborúban, a Bosszúállók: Végjátékban és a már említett Pókember-filmben is szerepelt.

A Doctor Strange az Őrületek Multiverzumában 2022. május 6-ától lesz látható a mozikban.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com