Hírek

15 év után folytatódik a Doktor Szöszi

A Doktor Szöszi 3-ban természetesen Reese Witherspoon tér vissza ikonikus szerepében.

A Deadline értesülései szerint a Doktor Szöszi 3-at ugyanúgy az MGM gyártja majd, akik 2001-ben meglepetésre sikeressé tették az első részt is. Az eredeti film írói, Karen McCullah és Kirsten Smith ugyancsak visszatérnek a produkcióhoz. Az egyik producer maga Witherspoon lesz.

A Doktor Szöszi 2003-as második része óta egyébként egy utazó musicalprodukció tartja életben a vígjáték kultuszát. A harmadik rész történetéről még semmit nem tudni, de a Deadline úgy véli, az újra aktuálissá és felkapottá vált

női egyenjogúság témáját fogja érinteni.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió.
Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..