Hírek

15 év után folytatódik a Doktor Szöszi

A Doktor Szöszi 3-ban természetesen Reese Witherspoon tér vissza ikonikus szerepében.

A Deadline értesülései szerint a Doktor Szöszi 3-at ugyanúgy az MGM gyártja majd, akik 2001-ben meglepetésre sikeressé tették az első részt is. Az eredeti film írói, Karen McCullah és Kirsten Smith ugyancsak visszatérnek a produkcióhoz. Az egyik producer maga Witherspoon lesz.

A Doktor Szöszi 2003-as második része óta egyébként egy utazó musicalprodukció tartja életben a vígjáték kultuszát. A harmadik rész történetéről még semmit nem tudni, de a Deadline úgy véli, az újra aktuálissá és felkapottá vált

női egyenjogúság témáját fogja érinteni.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya