Hírek

Tévéképernyőre költözik a Doktor Szöszi

Sorozatként éled újjá a Doktor Szöszi, amely eddig két mozifilmet tudott felmutatni – a harmadik pedig készül. Reese Witherspoon a kamerák mögött támogatja a széria létrejöttét.

Az Amazon Prime jelentette be, hogy sorozat érkezik, amely a Doktor Szöszi filmek világában játszódik – írja a Deadline. A sztereotípiákat felszámoló, divatosan öltözködő, „cicababás” külsőségeit büszkén viselő jogásznő, Elle Woods 2001-ben debütált a filmvásznakon, 2003-ban pedig egy folytatásban is láthatták a nézők Reese Witherspoon alakítását. A színésznő executive producerként szállt be a projektbe.

A sorozatot készítői, Josh Schwartz és Stephanie Savage tapasztaltak a tévéképernyőn.

Többek közt nekik köszönhetjük a Gossip Girlt – és annak 2021-es, földbe állt rebootját –, a Chuckot és az Alaska nyomában című szériát is.

A Doktor Szöszi sorozat körül egyelőre csak ez a három név biztos, meg a streaming-szolgáltató, amely otthonául szolgál majd. A cselekményről, a főszereplőről, vagy akár az emlékezetes mellékalakok (például Jennifer Coolidge, Regina King vagy Luke Wilson) visszatéréséről még nem érkezett információ.

Eközben arról sem érkezett fejlemény, hogy halad a régóta tervezett Doktor Szöszi 3., amelyben Witherspoon ismét rózsaszínt ölt.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com