Hírek

Domhnall Gleesont a múlt kísérti – The Little Stranger előzetes

A szobát is jegyző Lenny Abrahamson legújabb filmje, a The Little Stranger előzetese gótikus horrort ígér.

A Sarah Waters azonos című, társadalmi vonatkozásokat is hordozó regényéből készült, The Little Stranger Dr. Faraday (Domhnall Gleeson) története. A nagy megbecsülésnek örvendő vidéki doktort Hundreds Hallba hívják egy beteghez (Will Poulter). A férfi anyja a házban szolgált szobalányként, érkezésekor azonban már nem látja a gyerekkorában megtapasztalt csillogást. A pusztulásnak indult épületet és a benne lakókat – a beteg fiú anyját Charlotte Rampling, nővérét pedig Ruth Wilson alakítja – valami természetfeletti kísérti.

Az előzetes alapján nem feltétlenül kell zsigeri rettegésre számítanunk, különleges hangulatra és karaktervezérelt cselekményre azonban annál inkább.

A film augusztus 30-án érkezik a hazai mozikba.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..