Hírek

Donald Glover és Phoebe Waller-Bridge az új Mr. és Mrs. Smith

Instagramon jelentette be Donald Glover és Phoebe Waller-Bridge, hogy alkotói és főszereplői lesznek az Amazon Mr. és Mrs. Smith rebootjának.

Már most van miért várni 2022-t: ekkor érkezik majd a Mr. és Mrs Smith újragondolt változata, Donald Glover és Phoebe Waller-Bridge értelmezésében. A két multitalentum, akik showrunnerként, forgatókönyvíróként és színészként is megállják a helyüket, Brad Pitt-et és Angelina Jolie-t követik a bérgyilkos házaspár szerepében. Glover és Waller-Bridge a kamerák előtt és mögött is részt vesznek a munkálatokban, a filmet pedig Francesca Sloane rendezi, aki a Fargo sorozatnak is volt írója.

Sok rajongó álma vált valóra a hírrel, szinte várható volt, hogy a két színész egyszer együtt fog alkotni.

Az amerikai Glover és a brit Waller-Bridge a Solo: Egy Star Wars történet forgatásán ismerkedtek meg és lettek közeli barátok. Olyannyira, hogy a 2019-es BAFTA díjátadón Donald Glover mondott humoros beszédet a Fleabag alkotójáról. A rapperként Childish Gambino néven ismert Glover a Balfékek (Community) sorozatban tört ki először, majd megalkotta saját sorozatát, az Atlantát. Phoebe Waller-Bridge a fent említett Fleabag és a Megszállottak viadala (Killing Eve) írójaként vált ismertté. Legközelebbi projektje az új James Bond film lesz, a Nincs idő meghalni, aminek ő írta forgatókönyvét.

Akik nem látták volna az eredeti, 2005-ös Mr. és Mrs Smith filmet, azoknak egy rövid összefoglaló: a Smith házaspár mindkét tagja bérgyilkos, de ezt egyikük sem tudja a másikról. Házasságuk már megindult lefelé a lejtőn, mikor rájönnek, hogy legújabb feladatuk szerint egymást kell kinyírniuk. A Collider szerint az Amazon égisze alatt készülő új film 2022-re lesz kész.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com