Hírek

Hamarosan találkozhatunk Donald Trumppal a mozivásznon

Filmes karakterként láthatjuk Donald Trumpot James Gray készülő filmjében, bár csak mellékszerepben tűnik fel a jelenkori amerikai elnök személye.

Nem, nem Donald Trump fog alakítani egy szerepet, hanem maga a bizniszmogul-realitysztár-elnök lesz karakter egy készülő projektben. Az 1980-as évek New Yorkjában – pontosabban Queensben – járunk majd, és egy felnövéstörténetet láthatunk. A prominens szereplők közül az egyik az ingatlanüzletben nagyot kaszáló Fred Trump lesz, aki a későbbi elnök édesapja. A másik pedig maga, Donald Trump, aki a hollywoodi elit által egy meglehetősen gyűlölt figura.

Korábban csak paródiák készültek Trumpról, igazán komolyan még senki nem játszotta el őt.

Hatalmas feldobott labda egy fiatalabb Trumpot úgy ábrázolni, hogy az kellő utálatot és önigazolást váltson ki a filmszakmánál, de Az éjszaka urai és a Z, az elveszett város rendezője, James Gray nem a szélsőséges, karikatúraszerű ábrázolásmódjáról híres. Az önéletrajzi ihletésű történethez, mely az Armageddon Time címet kapta, értelemszerűen nagyon személyes szálak fűzik Grayt. Az amerikai Kew-Forest School nevű magániskolában játszódik majd a cselekmény nagy része, melynek Donald Trump is korábban diákja volt.

James Gray író-rendezőnek jelenleg két projektje is van az Armageddon Time előtt. Az I Am Pilgrim című kémfilmet még el se kezdte forgatni, ám Brad Pitt-tel és Tommy Lee Jonesszal közös sci-fijük, az Ad Astrát elvileg már idén láthatjuk. Az űrutazós történet eredetileg májusi premierrel rendelkezett, és annyira izgalmasnak tűnt a leírás alapján, hogy fel is vettük a legvártabb tavaszi filmek közé – sajnos tévesen. Az Ad Astrát szeptemberre tolták Amerikában – hazai bemutatóról egyelőre nincs információ.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com