Hírek

Florence Pugh, Shia LaBeouf és Chris Pine Olivia Wilde új thrillerjében

A Kisasszonyok Oscar-jelölt színésznője, Florence Pugh, Shia LaBeouf és Chris Pine is szerepel Olivia Wilde új rendezésében, a Don’t Worry Darling című thrillerben.

Florence Pugh legutóbb a Kisasszonyok mellékszerepében egészen Oscar-jelölésig vitte, most Olivia Wilde új thrillerében kapott főszerepet. (Az aranyszobrot végül Laura Dern vitte haza a Házassági történetért.) A Don’t Worry Darling egy utópikus és mindentől elzárt közösséget mutat be az ötvenes évek Kaliforniájában, pontosabban a kaliforniai sivatagban. Apropó! Az izolációról szóló Nagyítás cikkünket már olvastad?

Olivia Wilde nevét elsősorban nem filmrendezői pályája miatt ismerjük. Volt már orvos Doktor House csapatában, de a Tron: Örökségben és a Hajsza a győzelemértben is szerepelt. Első nagyjátékfilmjét, az Éretlenségit 2019-ben mutatták be. A BAFTA jelölt Katie Silberman írta annak is a forgatókönyvét, ahogyan most a Don’t Worry Darlingét is fogja. A Deadline szerint

Olivia Wilde ezúttal nemcsak rendez, de szerepel is a Don’t Worry Darlingban és még producerként is fel fog kerülni a stáblistára.

A Fehér éjszakákban és A törvényen kívüli királyban is játszó Pugh mellett feltűnik majd a filmben Shia LaBeouf. A Transformers szerencsétlen főszereplője azon színészek közé tartozik, aki az őket rivaldafénybe emelő szerepüktől minél messzebb kívánnak kerülni. LaBeouf azóta volt már Lars von Trier színésze A nimfomániásban, de saját apjának alteregóját is alakította a Honey Boyban, amit ráadásul ő maga írt.

Kukac a barackban – Éretlenségi

Chris Pine visszatér Steve Trevor bőrébe a lassan érkező Wonder Woman 1984-ben, és persze a háttérben készül egy Star Trek folytatás is. Pine volt már Peter Parker is a Pókember: Irány a Pókverzumban, de zseniális volt A préri uraiban is.

Olivia Wilde az Éretlenségiért megkapta az Independent Spirit legjobb elsőfilmért járó díját, és jelenleg több filmjét is előkészítik vagy bejelentették. Ő fogja rendezni az egyelőre Perfect címen futó filmet Kerri Strugról, az 1996-os atlantai nyári játékok olimpiai bajnok tornászáról. A Universalnál pedig egy karácsonyi vígjáték is készülődik a háttérben, egyelőre cím nélkül.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com