Hírek

Döntsd el Te, hogyan éli túl a vadont Bear Grylls! – You vs Wild sorozat

Újabb interaktív dobásra készül a Netflix. A nézők ezúttal egy teljes sorozaton át irányíthatják a celeb túlélőmester lépéseit. Döntsd el Te, hogyan küzd meg a vadon elemeivel Bear Grylls – jön a You vs Wild.

Az IndieWire hozta le, hogy a Netflix nem hagy fel az interaktív alkotásokkal. A Bandersnatch tagadhatatlan sikere után tovább feszegeti a határt a streaming csatorna. Egészen a vadonig kalauzolja el a nézőket, ahol mi dönthetjük majd el, hogyan is gyűri le a természet viszontagságait mindenki kedvenc pisiivó túlélőmestere, Bear Grylls.

Az interaktivitás egyébként még a Filmtekercset is elérte a Netflix legelső dobásakor: olvasd el interaktív kritikánkat a Bandersnatchről!

Talán senkinek sem kell bemutatni Bear Gryllst, aki komoly karriert csinált abból, hogy túlélő műsorokat vezetett, majd a világ híres embereit is magával vitte a vadonba. Kétségkívül okos ötlet őt megtenni egy interaktív sorozat főszereplőjének, hiszen a tét magas, az eldöntendő helyzetek izgalmasak, ráadásul pusztán a helyszínek miatt a You vs Wild vizuálisan is biztosan figyelemreméltó lesz.

A sorozat 8 epizódból áll majd, minden helyszín különböző lesz. Persze itt sem kell azért attól tartani majd, hogy Grylls élete egy pillanatig is tényleg veszélyben lesz, főleg, hogy a sorozat megpróbál extrán családbarát maradni. A gyerekeknek is kell a szórakozás, na. A You vs Wild már egy aprócska előzetest is kapott.

A Netflix április 10-én tűzi műsorára a sorozatot.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..