Hírek

Döntsd el te, milyen sorrendben nézed meg a Kaleidoszkóp epizódjait

Ismét új ötlettel állt elő a Netflix: a Kaleidoszkóp című izgalmas heist minisorozat részei teljesen felcserélhetőek. Azaz rajtad áll, milyen sorrendben nézed meg a részeket.

Az interaktív sorozat után, amelyben a néző választhatta ki, hogy a szereplők hogyan is folytassák a történetet, most ismét csavart egy nagyot a Netflix a sorozatnézési szokásokon.

Ezúttal olyan minisorozatot kap a közönség a Kaleidoszkóppal, aminek a részeit felcserélhető sorrendben lehet megtekinteni.

A történet állítólag közel 25 évet ölel majd fel és a világtörténelem legnagyobb heist-ja köré fonódik.

A főbb szerepekben Giancarlo Esposito (The Mandalorian) és Tati Gabrielle (You) láthatóak, míg mellettük szerepel még a minisorozatban Rufus Sewell, Jai Courtney, Rosaline Elbay, Paz Vega és Jordan Mendoza is.

Az alkotás pedig attól az Eric Garciától érkezik, aki íróként és/vagy producerként dolgozott korábban A boncoláson, a Trükkös fiúkon és a Végrehajtókon is. A 8 részes minisorozat epizódjait pedig kettesével vállalták el olyan rendezők, akik igen csak otthonosan mozognak a kisképernyős világban. Mairzee Almas (Sandman, Árnyék és Csont, Outlander), Everardo Gout (Snowpiercer, Banshee) és José Padilha (Narcos, Narcos: Mexikó) rendezésében kerül elénk a Kaleidoszkóp.

A Kaleidoszkóp már nézhető a Netflix kínálatában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com