Hírek

Doris Day bőrébe bújik Kaley Cuoco

Az első Golden Globe-jelölését hozó A légikísérő után itt is van Kaley Cuoco legújabb nagy dobása. A színésznő ezúttal egy igazi filmes ikont, Doris Day-t alakítja majd.

A Variety híre szerint az egyelőre cím nélkül futó minisorozat a Warner Bros. égisze alatt készül majd el a két éve elhunyt filmcsillagról. A színész-énekes Doris Day-t egy életrajzi könyv alapján hozzák vissza a képernyőre.

A főszerepben pedig az Agymenőkkel befutó Kaley Cuoco-t találjuk.

A kisképernyős alkotás alapját A.E. Hotchner 1976-ban megjelent írása adja majd, a Doris Day: Her Own Story. A könyv hivatalosan ugyan életrajzi darabnak számít, számtalan a színésznővel elkészített interjúra épül, így sokan önéletrajzi munkaként tekintenek rá.

Az ikonikus Doris Day 45 filmes és tévés szereppel az egyik legünnepeltebb amerikai sztár volt a maga korában. Olyan alkotásokban szerepelt az Oscar-jelölt színésznő, mint a Bajkeverő Jane, Az ember, aki túl sokat tudott, a Párnacsaták, Az üveg fenekű hajó vagy az Éjféli csipke. Később pedig saját televíziós műsort is kapott az alkotó. A rajongók milliói azonban nemcsak színészi, de énekesi tehetsége miatt is imádták őt.

Kaley Cuoco-nak tehát nem lesz egyszerű dolga, hiszen mindig nehéz ennyire híres csillagok bőrébe bújni és hiteles alakítással kielégíteni minden rajongót. A színésznő egyébként állítólag egy ideje kiszemelte már magának a projektet, de a jogok megszerzése nem ment annyira gyorsan. Egyelőre csatorna még nincs a sorozathoz, azaz nem tudni, hogy hol is láthatjuk később a kész darabot. De legalább ismert csapattal vág bele a kihívásba Cuoco.

A minisorozat mögött ugyanis A légikísérőt is összehozó produkciós cégek állnak a Warners oldalán.

A Golden Globe-jelölést érő alkotáshoz már készül is a 2. évad, amelyet 2022-re terveznek bemutatni az HBO Max-on. De a színésznő egy csavaros akció-vígjátékban is visszatér hamarosan a képernyőre. Ez lesz a The Man from Toronto, amelyben Woody Harrelson oldalán egy bonyodalmakkal teleszőtt abszurd bérgyilkosos történetben láthatjuk majd őt.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com