Hírek

Előzetesen a Gibson-Vaughn rendőrpáros

Mel Gibson és Vince Vaughn zsarufilmben áll össze – a Dragged Across Concrete előzetese már meg is jelent.

Egy öreg zsaru és egy (többnyire) fiatal zsaru párosa. Láttunk már ilyet? Igen. Na, de hányszor láttuk már Mel Gibsonnal és Vince Vaughnnal? A Dragged Across Concrete előzetese alapján a színészpáros egy stílusos és fegyverropogástól sem mentes zsarufilmmel örvendeztet meg minket.

A rendezői székben S. Craig Zahler ül, aki ismert brutálisabb filmjeiről, gondoljunk akár a 2017-es Büntető ökölre (amiben együtt dolgozott Vince Vaughnnal) vagy a még korábbi Csontok és skalpokra. Vajon a Dragged Across Concrete is ekképp illik majd az életművébe vagy ezúttal inkább valami könnyedebbet láthatunk?

A történet szerint két rendőrt felfüggesztenek, miután kiszivárog róluk egy felvétel, amin jól látszik, milyen etikátlan módszereket használnak. A rendőrök ezért elvegyülnek a bűnözők között, hiszen pénzre van szükségük, de valami teljesen mást találnak.

Gibson és Vaughn mellett Jennifer Carpenter, Don Johnson, Tory Kittles, valamint Michael Jai White erősíti a film stábját. A mozikban 2019. március 22-én debütál.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com