Hírek

Előzetesen a Gibson-Vaughn rendőrpáros

Mel Gibson és Vince Vaughn zsarufilmben áll össze – a Dragged Across Concrete előzetese már meg is jelent.

Egy öreg zsaru és egy (többnyire) fiatal zsaru párosa. Láttunk már ilyet? Igen. Na, de hányszor láttuk már Mel Gibsonnal és Vince Vaughnnal? A Dragged Across Concrete előzetese alapján a színészpáros egy stílusos és fegyverropogástól sem mentes zsarufilmmel örvendeztet meg minket.

A rendezői székben S. Craig Zahler ül, aki ismert brutálisabb filmjeiről, gondoljunk akár a 2017-es Büntető ökölre (amiben együtt dolgozott Vince Vaughnnal) vagy a még korábbi Csontok és skalpokra. Vajon a Dragged Across Concrete is ekképp illik majd az életművébe vagy ezúttal inkább valami könnyedebbet láthatunk?

A történet szerint két rendőrt felfüggesztenek, miután kiszivárog róluk egy felvétel, amin jól látszik, milyen etikátlan módszereket használnak. A rendőrök ezért elvegyülnek a bűnözők között, hiszen pénzre van szükségük, de valami teljesen mást találnak.

Gibson és Vaughn mellett Jennifer Carpenter, Don Johnson, Tory Kittles, valamint Michael Jai White erősíti a film stábját. A mozikban 2019. március 22-én debütál.

Avatar

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya