Hírek

Így neveld a sárkányodat inspirálta sorozat érkezik

A DreamWorks Animation bemutatta a legújabb sárkányos projekt előzetesét. Dragons: The Nine Realms címmel egy hat részes sorozat érkezik, amelyet az Így neveld a sárkányodat franchise inspirált.

A Dragons: The Nine Realms igen rövidke első előzetese leginkább csak ízelítőt ad az idén decemberben várható új sárkányos sorozatból. Mindenesetre megláthatunk pár új sárkányt, és az is kiderül, hogy ez a sorozat a modern világba rajzolja a sárkányokat. Egy kicsit úgy néz ki a sárkány, mintha Hablaty egyik távoli leszármazottja lenne. Csakhogy a sárkány röpte nem a hegyeket kerüli meg, hanem egy modern épületet, mellette helikopter köröz a háttérben. Nem kérdés, hogy nem csak a háttér lesz modern, de az új sárkányos mese napjaink kérdéseivel is foglalkozik majd. Talán a sárkány az instán bukkan fel majd először?

A DreamWorks 2010-ben mutatta be az Így neveld a sárkányodat trilógia első részét, ami a 2000-es évek egyik legjobb animációs filmje volt.

Nem csoda, hogy folytatás követte. Az Így neveld a sárkányodat 2. sokkal árnyaltabb és összetettebb világképet mutatott be és egyúttal sötétebb hangulatra is váltott, így a kifejezetten gyerekfilmből felnőtt & gyerekfilmmé nőtte ki magát. A minőség szerencsére mit sem változott, a második rész is nagyon klasszul sikerült. Majd 2019-ben az Így neveld a sárkányodat 3. szintén nem hagyta cserben a rajongóit. Csakhogy mind a három történet 1300 évvel korábban lezáródott, így a stúdió bátorkodott egy korunk sárkányos meséjével előrukkolni.

A sorozatról még nem sokat tudni, viszont azt már igen, hogy a főszereplő hangját Jeremy Shada adja majd. John Tellegen a showrunner és executive producer Chuck Austen és Henry Gilroy közreműködésével.

A Dragons: The Nine Realms sorozat bemutatója december 23-án lesz a Hulu és a Peacock műsorán.

Keleti Léda

Podcast

Hirdetés

Hirdetés