Hírek

Dreamland előzetes: Margot Robbie bankrablóként menekül Texasban

Dreamland: Margot Robbie és Finn Cole

Megjött a Dreamland első előzetese, amiben Margot Robbie szökevény bankrablóként menekül az igazságszolgáltatás elől a szerelembe. Valahol délen a nagy gazdasági válság idején.

A történet szerint Allison Wells (Margot Robbie) bankrabló a ’20-as ’30-as években, akit komoly vérdíjjal üldöz a hatóság. Egy texasi kisvárosban tud elbújni, ahol hamar szoros kapcsolatba kerül a fiatal Eugene Evansszel (Finn Cole). A fiúnak egyre kevesebb ideje van, hogy döntsön:

feladja a lányt, vagy engedjen érzelmeinek.

A Dreamland alaptörténete tehát különösebb újat nem tartalmaz, az előzetes azonban stílusos megvalósítást sejtet. További bizakodásra adhat okot a két főszereplő, Cole például a Peaky Blindersben már megmutatta, stílusa jól illik ehhez a korhoz. A rendezői székben pedig az a Miles Joris-Peyrafitte, aki a 2017-es Sundance Filmfesztiválon Úgy, ahogy vagy című filmjével debütált. Ez a második játékfilmje.

A Dreamland 2019 áprilisában a Brussels International Fantastic Film Festivalon debütált, majd részt vett többek között Tribecában is. A járvány okozta hosszú kihagyás miatt a Deadline szerint csak most, november 13-án kerül limitált forgalmazásba az USA-ban több mint 100 moziban. Pár nappal később, november 17 én pedig a Paramount Home Entertainment on-demand szolgáltatásában lesz elérhető.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com