Hírek

Itt az élőszereplős Dumbo legújabb trailere

A Disney élőszereplős filmhulláma a nagyfülű elefánt, Dumbo történetét is elérte. A Tim Burton-rendezte film legújabb előzetese ma debütált – olvastuk a Cinemablend oldalán.

Az 1941-es eredeti Dumbo a Disney egyik legrövidebb animációja, így az adaptáláskor kissé fel kellett turbózni a tartalmat is. Az eredeti filmben nincsenek ember szereplők, ott egy kisegér veszi párfogásba az anyja nélkül maradt kiselefántot. Az élőszereplős adaptációban azonban megjelenik Milly és Joe, Holt Farrier (Colin Farrell) gyerekei.

A történet egyből a csodával indít, vagyis amikor a gyerekek beszöknek Dumbóhoz, és szemtanúi lesznek, ahogy a kicsi, ám nagyfülű elefánt felröppen. S amikor Dumbót elválasztják az anyjától, a gyerekek próbálják segíteni őt.

A filmet Tim Burton rendezi Ehren Kruger forgatókönyve alapján. A film főbb színészei Colin Farrell mellett Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green és Alan Arkin.

A Dumbo adaptáció 2019 márciusában érkezik a mozikba.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..