Hírek

Duncan Jones új filmje a Netflixen debütál

A Hold, a Forráskód és a Warcraft rendezőjének legújabb filmje február 23-án érkezik a Netflixre. A Mute egy néma bártender (Alexander Skarsgard) sztorija, aki elveszett barátnője (Seyneb Saleh) nyomába ered – olvastuk a Collider.comon.

A közeljövőben játszódó noir egy gyermekkori baleset során megnémult férfi története a Hold világában játszódik: második darabja Duncan Jones tervezett trilógiájának. Skarsgard és Saleh mellett a főbb szerepekben feltűnik még Paul Rudd és Justin Theroux is. A bemutató dátumát a rendező Twitter csatornáján közölte, és azt is elmesélte, hogy a Mute-ot eredetileg debütáló filmnek szánta, de annak ellenére, hogy Sam Rockwell – aki aztán a Hold főszerepét is eljátszotta – imádta a projektet, nem sikerült összehozni a forgatást.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com