Hírek

Ennél több ausztrál sztár nem fér el egy kamuelőzetesben – Dundee: The Son of a Legend Returns Home

Ugyan a Krokodil Dundee folytatásaként beharangozott Dundee: The Son of a Legend Returns Home állítólag csak egy Super Bowl-reklámfilm lesz, ez az előzetes önmagában is megér egy misét.

Meglepően vicces a Dundee: The Son of a Legend Returns Home „előzetese”. Danny McBride és Chris Hemsworth játszik a Krokodil Dundee fiáról szóló „filmben” – csakhogy az elvárásokkal ellentétben nem Hemsworth, hanem McBride alakítja a fiút. Ez a húzás már önmagában zseniális, ahogyan Margot Robbie keménykedése és Russell Crowe ripacskodása is. Arról már ne is beszéljünk, hogy végre együtt játszik két Hemsworth-fivér: az előzetesben Liam Hemsworth is felbukkan. Rajtuk kívül pedig Hugh Jackman (a miniszterelnök szerepében), Isla Fisher, Ruby Rose, Jessica Mauboy és Luke Bracey is beszáll a játékba.

Az eredeti, 1986-os Krokodil Dundee-t Paul Hogan írta és játszotta, a vígjáték pedig hatalmas sikert aratott. Nem csoda, hogy készült hozzá két folytatás is (1988-ban és 2001-ben), de ezek már nem közelítették meg az első részt.

Sajnos vagy sem, negyedik rész egyelőre nem készül a filmhez:

a hírek szerint ez az előzetes is csak egy kampány része, amely az ausztrál turisztikai hivatalt fogja reklámozni a Super Bowlon. A választás érthető, hiszen kevés működőképesebb ausztrál exportcikk van Krokodil Dundee-nál, főleg úgy, ha ennyi sztárral idézik meg az emlékét. Akárhogy is, a sporteseményt február 4-én tartják, így valószínűleg utána, ha nem is egy egészestés Krokodil Dundee-filmmel, de néhány további vicces pillanattal gazdagabbak lehetünk.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..