Hírek

Dupla Drew Barrymore nevettet az év végén – The Stand-In előzetes

Előzetest kapott a The Stand-In című vígjáték, amelyben kettős szerepben láthatjuk a bájos és vicces Drew Barrymore-t.

Újabb olyan alkotás a láthatáron, amely a főszereplő megkettőzésével operál. A bevett eljárás ezúttal Drew Barrymore-t ülteti dupla szerepbe egy könnyed vígjátékban.

A The Stand-In, amely a színésznő első egészestés filmje 5 év óta pedig kapott is egy aranyos előzetest.

A történet egy sikeres, de egyre jobban lecsúszó komédiásról szól, aki botrányt botrányra halmozva tépázza meg saját hírnevét. Amikor pedig elvonóra kéne mennie, inkább úgy dönt, hogy állandó beugró kisegítőjét küldi maga helyett. Ami pedig jól működött egyszer, miért ne működhetne jól a későbbiekben is? Így alakul, hogy amíg az igazi Candy Black elzárva tengeti önpusztító napjait hatalmas kastélyában, addig a helyére beugró ál-Candy vígan éli a sztárok csillogó életét, miközben próbálja visszaállítani a színésznőről kialakult képet.

Törött tükörképek – Színészek kettős szerepekben

Mindig külön humorforrás és kikacsintás a nézőnek, ha egy alkotás bevezeti őt a filmes világ szakmai berkeibe, így a tény, hogy a fő karakter egy ünnepelt sztár extra önreflexiót és öniróniát is kölcsönöz a műnek.

A két Barrymore mellé pedig elég nívós szereplőgárda állt össze a The Stand-In stábjában: a színésznőn kívül szerepel a filmben T.J. Miller, Holland Taylor, Ellie Kemper, Andrew Rannells és Lena Dunham is.

A forgatókönyvet Sam Bain írta, a rendezői székben pedig az a Jamie Babbit ül, aki korábban többek között dolgozott a Szilícium-völgy, a Csajok, a Felhőtlen Philadelphia és a Szívek szállodája sorozatokon. Azaz a film erős vígjátékos rendező kezébe került. Elég lesz-e ez és Barrymore duplázása a sikerhez? Íme az előzetes egy kis ízelítőként.

A The Stand-In december 11-től kerül a mozikba, illetve az internetre is. A hazai közönség valószínűleg az utóbbi révén láthatja majd, feltéve, ha olyan streaming oldal is felveszi a műsorára, ami itthon is fut. Vajon jobban sikerül majd a film, mint a dupla Paul Ruddos sorozat?

Drew Barrymore egyébként utoljára a 2015-ös Máris hiányzolban szerepelt filmben, azóta egy-két vendégszereplésen kívül csak a Santa Clarita Dietben láthattuk őt brillírozni mint kertvárosi zombi-anyuka.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya