Hírek

Dupla Jamie Dornan: A Netflix The Undertow című krimisorozatában ikertestvéreket alakít

Jamie Dornan a Rachel Stone – Mindent vagy semmit (Heart of Stone) című filmben

Jamie Dornant kettős szerepben látjuk majd a Netflixnél berendelt új krimisorozatban, a The Undertow-ban, mely egy izgalmat és romantikát sem nélkülöző szériának tűnik. 

Ahogy azt a Varietyn olvastuk, az The Undertow a Nordisk Film televíziós sorozatán, a Kristoffer Metcalfe által készített Twinen alapul. A szériában Dornan mellett szerepet kap a Szárnyas fejvadász 2049-ből ismerős Mackenzie Davis, A S.H.I.E.L.D. ügynökei Leo Fitze, Iain De Caestecker és a Billy Elliotban emlékezetes alakítást nyújtó Gary Lewis is.

A történet középponjában Nicola (Mackenzie Davis) karaktere áll, akinek élete drámai fordulatot vesz, amikor férje, Adam (Jamie Dornan) régóta távol élő, egypetéjű ikertestvére, Lee (szintén Jamie Dornan) újra betoppan az életébe. Romantikus múltjuk azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a jelent. Egy másodperc töredéke alatt hozott döntés és egy szörnyű baleset arra készteti Nicolát, hogy azért, hogy megvédje a gyerekeit, szövetséget kössön Lee-vel. Bár nem tudnak nem tudomást venni az egymás iránti érzéseikről, mindketten tudják, hogy kölcsönkapott idővel élnek.

A sorozatot még ebben az évben elkezdik forgatni Skóciában. A sorozat írói Hanna Jameson, Scout Cripps, Kam Odedra és Bridgerton családot is jegyző Sarah Dollard lesznek, aki Dornan mellett a sorozat executive producere is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com