Hírek

Dupla Mahershala Alival érkezik a Swan Song – Előzetes

Az Apple év végi nagy dobása lehet a Mahershala Ali főszereplésével készült Swan Song, amely a halál és a klónozás tematikáját járja körül. Íme az első előzetes.

Érzékeny és elgondolkodtató drámának ígérkezik a találó címen futó Swan Song, amely gyönyörű helyekre vezeti el sztárszínészeit. A sci-fi elemekkel dolgozó alkotást egyesek már most Oscar-közelinek tartják.

Mahershala Alit pedig dupla szerepben láthatjuk majd.

A történet egy sikeres orvosról szól, aki éppen gyermekét várja élete szerelmével. Az élet azonban közbeszól: a férfinél halálos betegséget diagnosztizálnak. Amikor egy titokzatos ajánlattal keresik meg, amely megvédené családját a gyásztól, a főhős belemegy a dologba. Nem sejtve azonban, hogy a kísérleti megoldás mit is takar. Egy pontos másolat készül róla, ami (aki?) halálát követően átvenné a helyét a családban.

A Swan Song tehát az Ex Machina, Az élet önmagammal és a Replicas nyomdokain haladva a klónozás nyomán felmerülő kérdéseket veti majd fel romantikus drámába ültetve.

Ali mellett szerepel még a filmben Naomie Harris, Glenn Close és Awkwafina is.

A rendezői székben az ír származású Oscar-díjas Benjamin Cleary foglal helyet, aki 2016-ban a Stutterer című rövidfilmmel hozta el anno az arany szobrocskát. A mostani alkotás lesz az első egészestés munkája a rendezőnek.

A Swan Song várhatóan december 17-én kerül egyszerre a mozikba limitált forgalmazásban, illetve az Apple TV+ kínálatába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com