Hírek

Dwayne Johnson és Kevin Hart is szerepelhet az új Jumanjiban

jumanji Hogy remaket kap a Jumanji című 95-ös film, nem új, most azonban új nevek kerültek a képbe a projektet illetően. A Collider szerint Dwayne Johnson és Kevin Hart is szemet vetett a készülő alkotásra, így nagy eséllyel láthatjuk a két színészt ismét egy filmben.

A június közepén érkező Központi hírszerzés című amerikai akció-vígjátékban szerepel legközelebb együtt a két színész, akik a legújabb értesülések szerint a Jumanji feldolgozásában is szívesen dolgoznának közösen. Bár az első hírek, miszerint remake készül a 95-ös alkotásból, eléggé megosztották a közvéleményt, ha a történetet valóban újra- vagy továbbgondolják, akkor van még ok a reménykedésre.

Az új filmet egyébként Jake Kasdan rendezi majd, akitől inkább vígjátékokat láthattunk az elmúlt években: Szexvideó, Rossz tanár, Narancsvidék. A remake premierjét 2017 július 28-ára tűzték ki, így lassan időszerűvé válik, hogy végre tényleg kialakuljon a színészgárda. A dolog azonban koránt sem ilyen egyszerű.

Bár Dwayne Johnson ls Kevin Hart komoly érdeklődést mutat a filmre, mindkettő igen elfoglalt időszakban van. Johnson több filmet is mostanában fejezett be, de máris tervben van a San Andreas folytatása, a legújabb Halálos iramban film, a Rampage és a Shazam is. Hart pedig hamarosan kezdi a francia Életrevalók (teljesen felesleges) amerikai feldolgozását Bryan Cranston oldalán.

A kérdés tehát nem is az, hogy valóban akar-e a két színész az új Jumanjiban szerepelni, hanem, hogy összeegyeztethető-e a projekt a többi munkával. Egy dolog szinte biztos: ha a két színész valóban főszerepet kap Kasdan filmjében, várhatóan humorosabb irányba mozdul el a történet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés