Hírek

Dwayne Johnson is belép a képregények világába?

Csoda, hogy eddig ki tudott maradni belőle – most azonban Jaume Collet-Serra Dwayne Johnsont szemelte ki, hogy eljátssza a DC egyik szupergonoszát, Black Adamet.

Black Adamet Otto Binder és C. C. Beck alkotta 1945-ben, hogy aztán Shazam egyik legnagyobb ellensége legyen. A Viasztestek, a Non-stop és A zátony rendezője, Jaume Collet-Serra most Dwayne Johnsonnal tárgyal, hogy keltse életre a karaktert, ami a 367 milliót kaszáló Shazam! sikere után top prioritás a stúdiónak – olvastuk a Varietyn. Korábban volt olyan terv, hogy a New Line már az első Shazam!  filmben bevezeti a karaktert, de aztán úgy döntöttek, különálló filmben mutatják be.

A páros nem először dolgozik együtt, 2020-ban kerül a mozikba a Jungle Cruise, az azonos nevű Disneyland játék körül forog egy Jumanji – Vár a dzsungel típusú filmben, aminek Johnson jelenleg dolgozik a folytatásán.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés