Hírek

Dwayne Johnson is belép a képregények világába?

Csoda, hogy eddig ki tudott maradni belőle – most azonban Jaume Collet-Serra Dwayne Johnsont szemelte ki, hogy eljátssza a DC egyik szupergonoszát, Black Adamet.

Black Adamet Otto Binder és C. C. Beck alkotta 1945-ben, hogy aztán Shazam egyik legnagyobb ellensége legyen. A Viasztestek, a Non-stop és A zátony rendezője, Jaume Collet-Serra most Dwayne Johnsonnal tárgyal, hogy keltse életre a karaktert, ami a 367 milliót kaszáló Shazam! sikere után top prioritás a stúdiónak – olvastuk a Varietyn. Korábban volt olyan terv, hogy a New Line már az első Shazam!  filmben bevezeti a karaktert, de aztán úgy döntöttek, különálló filmben mutatják be.

A páros nem először dolgozik együtt, 2020-ban kerül a mozikba a Jungle Cruise, az azonos nevű Disneyland játék körül forog egy Jumanji – Vár a dzsungel típusú filmben, aminek Johnson jelenleg dolgozik a folytatásán.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya