Hírek

Dwayne Johnson legyőzhetetlen a Black Adam előzetesében

A közelgő Black Adam film első előzetese nemrég jelent meg, és úgy tűnik, Dwayne Johnson, a DC antihőse, legyőzhetetlen.

A Black Adamot Dwayne Johnsont alakítja, és hosszú előkészületek után 2022. július 29-én láthatja majd a nagyérdemű a filmet. Johnsonnak eredetileg a 2019-es Shazam!-ban kellett volna belépnie a DC univerzumba, de kihúzták a nevét onnan, aztán a karakter spinoffja 2017-ben zöld lámpát kapott.

2021 októberében láthattuk először Johnsont egy Twitteren posztban, amely azt mutatta be, hogy tört ki Black Adam 5000 év fogság után a börtönéből. A mostani rövid előzetesből megtudhatjuk, hogy Teth-Adam képregénytörténetén alapul a karakter háttértörténete, miszerint rabszolgaként élt egy ősi nemzet tagjaként, amikor erőszakos halált halt és istenként született újjá. A képregényben Teth-Adamot az istenek hatalmával ruházták fel, aki arra használta erejét, hogy könyörtelen bosszút álljon népe elnyomóin. A filmbeli karakter is rendkívül erőt demonstrál, úgy tűnik, semmi nem tud kárt tenni benne. Még kiderülhet, milyen gyenge pontja van, de franchise eddig ismert szereplői számára elpusztíthatatlan.

A filmet Jaume Collet-Serra rendezi. Az írók közé tartozik Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani. A Black Adam szereposztásban benne van Aldis Hodge (Hawkman), Noah Centineo (Atom Smasher), Quintessa Swindell (Cyclone) és Pierce Brosnan. Illetve Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer és Uli Latukefu.

A film premierje 2022. július 29-én várható.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com