Hírek

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot egy filmben?

Igen! A Netflix készülő akciófilmjéhez álltak össze a sztárok – érkezik a Red Notice.

Papíron egyelőre az egyik legdrágább Netflix-projektnek ígérkezik a Red Notice címen futó akció-thriller. Az előzetes becslések alapján minimum 130 millió dolláros büdzsével készül majd az alkotás, amely sokáig még csak nem is a streaming oldal alatt állt.

A produkciót tavaly a Universal happolta el pont a Netflix orra előtt, a tényleges előkészületekig azonban csak nem sikerült eljutni. A Red Notice-t rendező Rawson Marshall Thurber elég komoly anyagi keretekben gondolkodott, ráadásul az eredeti premierdátum (2020 novembere) relatív közelsége miatt egyfolytában nyomta a dolgot. A Universal azonban nem kezelte prioritásként a filmet, így végül átengedte azt.

Dwayne Johnson és Gal Gadot már korábban leszerződtek az alkotáshoz, a legújabb hírek szerint pedig hozzájuk csatlakozik Ryan Reynolds is. A három sztár most először játszik majd közösen.

A történet egy pörgős, akciódús és intrikákkal teli thrillernek ígérkezik, amely a világ legkeresettebb műkincsrablóját állítja a középpontba. Illetve az őt üldöző néhány Interpol ügynököt. A forgatókönyvet szokásához híven most se adta ki a kezei közül a rendező Thurber, aki egyébként több ízben is dolgozott már közösen Johnsonnal. Kettejük kollaborációjából született a Központi hírszerzés és a Felhőkarcoló is.

Mivel a projekt végül a Netflixnél landolt, így nem biztos, hogy elkészül a film jövő novemberre. Egyelőre ugyan áll ez a premierdátum, de simán lehet, hogy egy ekkora költségvetéssel inkább a minőségre mennek majd, és a film átcsúszik 2021-re is akár.

Egy biztos, kisebb csoda már az is, hogy a három sztárt össze tudják hozni a forgatásokhoz, hiszen Johnsonnak másik 8, Reynoldsnak másik 7, Gadotnak pedig másik 4 film van a naptárában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..