Hírek

Dwayne Johnson Supermannek pitizik

A Sziklaként elhíresült celebóriás egy újabb szuperhős bőrébe bújik. Reszkessen minden tappancser, jön Krypto, Superman kutyája!

DC League of Super-Pets címmel tervez megjelentetni animációs filmet a Warner Bros., amelyben házi állatokat ruháznak fel különleges képességekkel. Az alkotást a Lego Batman: A film és A Lego Ninjago-film írója Jared Stern, és az animátorként ismert Sam Levine készíti a stúdiónak. Ezzel a filmmel debütál a nagyvásznon az acélember korábban sosem látott házőrzője, Krypto, akit Dwayne Johnson szólaltat majd meg.

A történet szerint Superman a kívül hordott alsógatyáját fürdőnadrágra cseréli: nyaralni megy, és a hátra maradt négylábújára vár a világ megmentése. Az eb azonban nem marad segítség nélkül, egy repülő macska is társául szegődik a családbarát kaland során.

A szinkronszínészek listája várhatóan további A-kategóriás sztárokkal is bővül a jövőben, így könnyen lehet, hogy a Warner a bolondos alapötletet Krypto-valutára váltja.

Dwayne Johnson ráadásul épp egy másik DC-film munkálatain tevékenykedik: Black Adamet, a már korábban látott Shazam! ősellenségét alakítja egy önálló moziban, mely 2022 nyarán jelenik meg.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.