Hírek

Dwayne Johnson szerint nem reboot az új Jumanji

Jumanji, Dwayne JohnsonKét héten belül kezdi forgatni az új Jumanjit, az 1995-ös film újragondolását Dwayne Johnson, Kevin Hart és Jack Black.

Ezen a nyáron egymást érik Dwayne Johnson feladatai. Először leforgatta a Baywatchot Zac Efronnal, amelyben ketten fognak versenyezni egy vízimentő állásért a napfényes Kaliforniában. Persze David Hasselhoff is tiszteletét teszi a strandon. A Förtelmes főnökök és A személyiségtolvaj rendezője, Seth Gordon vette elő ezt a régi klasszikust, hogy humorosabb irányból mutassa be a tengerparton rohangáló életmentőket.

Utána a napokban végzett a Halálos iramban 8 forgatásával, ahol problémái voltak színésztársával. Azóta rendeződött a viszony közte és Vin Diesel között. Kicsit feszült hangulatban, de befejezték a hosszú múltra visszatekintő sorozat újabb részét, amelynek történetéről eddig nem sokat árultak el.

 

A Szikla pedig már utazik is két héten belül forgatni következő filmjét. Az új Jumanji, amelyről azt nyilatkozta, hogy nem egy reboot lesz, sokkal inkább a folytatása az ámulatba ejtő Jumanji történetnek – írta a Collider.

Baywatch, Dwayne Johnson, Zac Efron

Olyan színészekkel fog együtt dolgozni, mint Kevin Hart vagy Jack Black, akik bizonyára itt is megcsillogtatják majd komikusi vénájukat. Jake Kasdan (SzexvideóRossz tanár) leginkább a vígjáték műfajban rendezett eddig nem túl kiemelkedő minőségű filmeket. Remélhetőleg az új stílus és a kiindulást adó alaptörténet jó hatással lesz rá.

Az eredeti film Chris Van Allsburg könyve alapján készült Robbin Williams főszereplésével 1995-ben, Joe Johnston rendezésében. A történet szerint két gyerek talál egy régi, varázserejű társasjátékot, amelynek világában egy férfi él, aki 26 évvel korábban ragadt a játékban. Ahhoz, hogy kiszabadítsák és a játékból áradó borzalmaktól megvédjék az otthonukat, végig kell játszaniuk az életveszélyes társast.

A Jumanji világába vezet egy másik film is, amely szintén Allsburg könyve alapján készült 2005-ben. A Zathura – Az űrfogócska hasonló elven működő társasjátékról szól, csak nem egy halálos dzsungelbe vezet, hanem a végtelen űrbe.

A Halálos iramban 8-at 2017. április 13-án mutatják be nálunk. A Baywatch 2017. május 19-én kerül majd az amerikai mozikba. A Jumanji premierje pedig 2017. július 28-án lesz.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés