Hírek

Dwayne Johnson UFC extrém harcos lesz, Channing Tatum süket szerelmes, Vince Vaughn pedig kulináris showt vezet majd

Na nem mindezt egy filmben! Dwayne Johnson visszatér a ketrecbe, Channing Tatum ismét összeáll a Kedves John! alkotóival, Vince Vaughn pedig romkomban szerepel. Casting hírek vasárnapra.

Köztudott, hogy egyebek mellett évekig profi birkózó és ketrecharcos volt Dwayne Johnson, ráadásul a 47 éves színész fizikuma is tökéletesen adott hozzá, hogy életre keltsen egy másik harcost. A Szikla egyik következő projektje a híres-hírhedt Mark Kerr megformálása lesz, akit sok ideig az egyik legjobb UFC (Ultimate Fighting Championship) bunyósnak tartottak. A brutális erővel és kiváló technikával megáldott Kerr azonban komoly gyógyszerfüggőséggel küzdött, így az egyelőre cím nélkül futó életrajzi alkotás drámai hangvétele színészi kihívást is jelent majd Johnsonnak.

Egyelőre a főszereplőn kívül semmilyen információ nincs a filmről, de jó látni, hogy a leginkább vígjátékokra és kalandfilmekre szakosodott alkotó elindulhat egy többé-kevésbé ismeretlen irányba. Ezen a projekten kívül egyébként másik 8 filmje tart valamilyen fázisban már, így csoda lenne, ha az idei legjobban fizetett sztár egyhamar Kerr képében jelenne meg a mozivásznon.

Na, kik a legjobban fizetett színészek & színésznők 2019-ben?

Romantikusabb, de korántsem könnyedebb vizekre evezve lássuk, Channing Tatum mibe vágta a fejszéjét! A szintén inkább romkom és akciószerepeiről ismert színész, akinek 21 Jump Street című filmjét mi legutóbb az évtized legjobb vígjátékai közé is beválogattuk, ezúttal egy igaz történetet feldolgozó szerelmes drámában szerepel majd.

A Paramount égisze alatt készül el a Soundtrack of Silence, ami Matt és Nora Hay történetét meséli majd el. Matt kollégiumi évei alatt tudja meg, hogy hamarosan megsüketül, így az összes kedvenc dalát megtanulja kívülről, hogy akkor is felidézhesse őket, amikor már hallani nem tudja majd. A forgatókönyv Jamie Lindentől jön, Temple Hill pedig producerkedik majd a projekten. Tatum tehát ismét összeáll a Kedves John!-t összerakó csapattal.

Levélbe zárt szerelem – Kedves John!

Maradva a romantikánál, de könnyedebb hangvétellel keverve érkezik Vince Vaughn, aki Sharon Horgan oldalán szerepel majd a The Last Drop című romkomban. A Brandon Murphy, Phillip Murphy és Elizabeth Chomko trió írta film egy kulináris show műsorvezetőjét követi nyomon, aki igazi agglegényként éli az életét. Sikert sikerre, nőt pedig nőre halmoz, nem mellesleg pedig az alkoholt sem veti meg. Mindennek ára van azonban, így amikor a műsor és a karrierje veszélybe kerül nem is jöhetne jobbkor Holly, egy régiségkereskedő, hogy visszarántsa őt a való életbe.

Bár Vaughntól sem állnak távol ezek a filmek, a korábbi pár évből több komolyabb filmben is láthattuk őt. A Seberg az ikonikus francia színésznő életéről mesélt, míg a Dragged Across Concrete Mel Gibsonnal hozta össze a színészt egy ütős zsarufilmhez. Mégis talán a Büntető ököl című börtönfilmben nyújtott alakítása a legkiemelkedőbb az elmúlt időszakból. Mindez persze nem jelenti azt, hogy nem látjuk őt szívesen „hazai terepen”.

Velence 2017: Az arcodba tapos – Büntető ököl (Brawl in Cell Block 99)

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés