Hírek

Dwayne Johnson újabb szuperhős szerepét vállalta el

kinopoisk.ru
kinopoisk.ru
kinopoisk.ru

Elvállalta Bronzember szerepét Dwayne Johnson: a filmsztár Shane Black új akciófilmjében áll majd a kamera elé.

Johnson hétfőn számolt be róla, hogy a Sony stúdió számára a Doc Savage-filmet készítő Shane Black megkereste őt a szereppel. Már csak azért is érdekli a felkérés, hiszen “minden képregényrajongó tudja, hogy a Bronzemberként emlegetett Doc Savage ihlette Supermant” – fogalmazott a színész.

Black először az új Predator-mozit forgatja le a Fox stúdióban, aztán fog bele a szuperhősfilmbe. Johnson a közösségi médián keresztül tájékoztatta rajongóit, hogy a napokban Shane, valamint a Doc Savage-filmen dolgozó forgatókönyvírók, Anthony Bagarozzi és Charles Mondry is felkeresték, hogy együtt fejlesszék tovább a történetet.

Shane Black rendezte a Vasember 3. című akciómozit és forgatókönyvírója volt a Halálos fegyvernek is. Legutóbbi, Rendes fickók című filmje Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével a közelmúltban került a mozikba. A rendező-forgatókönyvíró évek óta dolgozik a Doc Savage-adaptáción. A Sony egész sorozatot szeretne a képregényhőssel. Johnson producerként is beszáll a film megvalósításába Seven Bucks Productions cégével. Neal H. Moritz, aki néhány Halálos iramban-filmen együtt dolgozott Johnsonnal, ugyancsak producere lesz a Doc Savage-filmnek Ori Marmurral és Michael Uslannal együtt. A filmsztár Központi hírszerzés című akcióvígjátékát június 16-tól forgalmazzák Magyarországon, de mostanában forgatta az új Baywatch-filmet, a Törésvonal című katasztrófafilmjéhez is folytatás készül, és szerepet vállalt a Jumanji új feldolgozásában is. Doc Savage: The Man of Bronze címmel már készült egy játékfilm 1975-ben, amelyben a képregényhőst Ron Ely, a Tarzan-színész játszotta.

Címkék
Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés