Hírek

Dwayne Johnsonnal jön a Nagy zűr kis Kínában remake

Úgy tűnik, mostanában Hollywood úgy gondolja, csak Dwayne Johnsonnal lehet könnyed remake-eket eladni: a Baywatch és a Jumanji – Vár a dzsungel után John Carpenter Nagy zűr kis Kínában (Big Trouble in Little China) című klasszikusa lesz Sziklásítva.

Az 1986-os kultikus film Kurt Russell egyik legjobb alakítása, ami nem véletlenül lett milliók kedvence. A The Playlist cikke szerint azonban nem egy szokásos remake-et kapunk. A Collidernek adott interjújában Dwayne Johnson produkciós cégének elnöke, Hiram Garcia azt mondta, Johnson meg se próbál generációjának Jack Burtone lenni, a film sokkal inkább egyfajta folytatása lesz a nagy kedvencnek.

„Most fejlesztjük a filmet, és az ötlet nem pont egy Nagy zűr kis Kínában-remake. Nem tudsz újraalkotni egy ilyen klasszikust, ezért azt tervezzük, inkább folytatjuk a sztorit. Folytatjuk a Nagy zűr kis Kínában világát. Minden, ami történt az eredeti filmben, létezik és jelen van, de azt gondolom, Jack Burtont egyetlen ember játszhatja csak el a világon, ezért Dwayne meg se próbálja.”

A hír persze rengeteg kérdést felvet: kit fog alakítani Johnson, és netalántán visszatér-e Russell, hogy magára öltse megint Jack Burton figuráját?

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés