Hírek

Ed Sheeran a Beatles-musicalben

Tudtátok, hogy Danny Boyle időközben rendezett egy musicalt a Beatles dalai alapján? Erről derült ki a következő részlet, miszerint a népszerű zenész, Ed Sheeran is szerepel a filmben.

Az Igazából szerelem írója, Richard Curtis forgatókönyve alapján készül az egyelőre cím nélküli Beatles-tematikájú film. Nem életrajzi projekt lesz, csupán a dalok szolgáltatják az alapot – még egyelőre ismeretlen a központi téma. Az biztos, hogy az énekes-dalszerző Ed Sheeran önmagát játssza a filmben.

Sheeran fedezi fel a főszereplő zenészt, akit Himesh Patel alakít majd. Elviszi magával a turnéira, majd a srác túlnő rajta. A film egy része így Ed Sheeran koncertjeit is mutatni fogja: a zenész szerint nem volt nehéz önmagát játszania. Nagyjából ezt tette a Trónok harca cameo szerepében is, ahol énekelt és nézett maga elé.

De mi köze ennek a Beatleshöz?

Nagyon keveset tudunk a filmről eddig, így ez az információ még nem ismert. 2019 szeptemberében mutatják be Nagy-Britanniában Danny Boyle és Richard Curtis közös projektjét, mely a pletykák szerint az All You Need is Love címet kapja majd. Patel és Sheeran mellett a Szárnyas fejvadász 2049-ból ismerős Ana de Armas, a Mamma Mia: Sose hagyjuk abba sztárja, Lily James és a legutóbb a A kém, aki dobott engemcímű komédiában feltűnt Kate McKinnon is szerepet kapott.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com