Hírek

Eddie Murphy a Netflixszel tárgyal egy stand-up különkiadásról

Eddie Murphy visszatérne a stand up műfajhoz, amiért a TMZ értesülései szerint 70 millió dollár ütné a markát. 

Azt tudjuk, hogy a Netflix hajlandó magas összeget kínálni a legjobb stand-uposoknak: Dave Chappelle 2017-ben 60 millió dollárt kapott három előadásért, egy évvel korábban pedig Chris Rock 40 milliót keresett két fellépéssel. Amy Schumer pedig 11 millió dollárt vihetett haza az utolsó műsoráért.

Eddie Murphy kétségtelenül minden idők egyik legismertebb stand-uposa. Pályafutása 15 éves korában kezdődött, amikor 25-50 dollárért önálló esteket tartott külvárosi ifjúsági házakban. Később az amerikai televíziózás egyik leghosszabb ideje futó produkciójának számító Saturday Night Live című műsorában folytatta karrierjét. A show-ban töltött négy éve alatt kétszer jelölték Emmy-díjra, és a műsor írójaként is kapott különböző jelöléseket. Az első saját stand-upos albuma 1982-ben jelent meg. Egyben ez az év színészi karrierjének kezdete is.

Az jelen pillanatban pontosan nem ismert, hogy hány fellépésről tárgyalnak, de nyilatkozatai alapján az 58 éves Murphy – közel 30 év után – szívesen térne vissza a műfajhoz. Az pedig már biztos, hogy a Netflix Comedian in Cars Getting Coffee 11. évadában Jerry Seinfeld oldalán láthatjuk majd hamarosan.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com