Hírek

Eddie Murphy-vel készül a Beverly Hills-i zsaru 4.

Mivel nem múlhat el hét retró nélkül, készül a Beverly Hills-i zsaru 4., főszerepben Eddie Murphy-vel.

Helló, nyolcvanas évek: az akció-vígjáték virágzik és Eddie Murphy-ből megasztár lesz a Beverly Hills-i zsaru főszerepében. Hello, 2020: a retró virágzik és Eddie Murphy-ből ismét megasztár lesz a Beverly Hills-i zsaru főszerepében. A különbség: a nyolcvanas években a mozi, most a Netflix teszi azzá.

A Netflix ugyanis megszerezte a Beverly Hills-i zsaru franchise jogait, és Eddie Murphy-vel elkészíti a régen várt negyedik részt – írja a Movieweb.com. A Netflix már eleve jóban van a színésszel:

A nevem Dolemite című produkciójuk Eddie Murphy visszatérését jelentette „az év feel-good filmjében” – írtuk.

A Beverly Hills-i zsaru 4. létét Murphy már októberben beharangozta, de a tény csak most vált biztossá. A filmsorozat anyastúdiója, a Paramount már régóta próbálkozott a franchise felélesztésével. A második rész (csakúgy, mint az első) hatalmas box office siker volt annak idején, de a harmadik már anyagi és kritikai bukásnak bizonyult; azóta kísérletezik a stúdió a folytatás ötleteivel. A jogok ezek után kerültek most a Netflixhez. És a címmel együtt jön a stúdióhoz (ami nem kisebb hír) az eredeti producer is: Jerry Bruckheimer.

Eddie Murphy emellett egy több millió dolláros stand-up comedy szerződést is kötött a Netflixszel – véli tudni a lap.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com