Hírek

Eddie Murphy-vel készül a Beverly Hills-i zsaru 4.

Mivel nem múlhat el hét retró nélkül, készül a Beverly Hills-i zsaru 4., főszerepben Eddie Murphy-vel.

Helló, nyolcvanas évek: az akció-vígjáték virágzik és Eddie Murphy-ből megasztár lesz a Beverly Hills-i zsaru főszerepében. Hello, 2020: a retró virágzik és Eddie Murphy-ből ismét megasztár lesz a Beverly Hills-i zsaru főszerepében. A különbség: a nyolcvanas években a mozi, most a Netflix teszi azzá.

A Netflix ugyanis megszerezte a Beverly Hills-i zsaru franchise jogait, és Eddie Murphy-vel elkészíti a régen várt negyedik részt – írja a Movieweb.com. A Netflix már eleve jóban van a színésszel:

A nevem Dolemite című produkciójuk Eddie Murphy visszatérését jelentette „az év feel-good filmjében” – írtuk.

A Beverly Hills-i zsaru 4. létét Murphy már októberben beharangozta, de a tény csak most vált biztossá. A filmsorozat anyastúdiója, a Paramount már régóta próbálkozott a franchise felélesztésével. A második rész (csakúgy, mint az első) hatalmas box office siker volt annak idején, de a harmadik már anyagi és kritikai bukásnak bizonyult; azóta kísérletezik a stúdió a folytatás ötleteivel. A jogok ezek után kerültek most a Netflixhez. És a címmel együtt jön a stúdióhoz (ami nem kisebb hír) az eredeti producer is: Jerry Bruckheimer.

Eddie Murphy emellett egy több millió dolláros stand-up comedy szerződést is kötött a Netflixszel – véli tudni a lap.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya