Hírek

Edgar Wright már forgatja is legújabb filmjét

A Baby Driver rendezője elkezdte forgatni legújabb filmjét. Edgar Wright ezúttal egy pszichológiai thrilleren dolgozik, amely London szívében fog játszódni.


Hirdetés

Edgar Wright projektjei körül kicsit nagy volt a csönd, de azt maga a rendező törte meg nemrég – tudósít a Collider. A Twitteren és az Instagramon jelezte, hogy máris belekezdett legújabb filmjébe, amely a Last Night is Soho címet viseli. Ezzel együtt a film első logóját is felfedték.

A Scott Pilgrim a világ ellen, a Világvége és a Baby Driver rendezője Krysty Wilson-Cairnsszel (aki a Penny Dreadful utolsó évadját írta) dolgozik együtt a forgatókönyvön, amelynek alapját Wright saját élményei, tapasztalatai adják, amit Sohóban, London egyik városrészében szerzett. „Rájöttem, hogy sosem csináltam még filmet London centrumáról – pláne Sohóról, ahol az utóbbi 25 éven jelentős részét töltöttem. Ez a film arról a Londonról szól, amiben én léteztem” – fejezi ki érzéseit a rendező a filmmel kapcsolatban.

A Last Night in Soho történetéről még nem tudunk semmit, de az ígéretek szerint egy pszichológiai thriller lesz. A főszerepet Anya Taylor-Joy játssza (akit a Széttörvében láthattunk például), őt Matt Smith és Thomasin McKenzie kíséri a vásznon – előbbit a Doctor Who-ból vagy A koronából ismerhetjük, utóbbit a Ne hagyj nyomot!-ból.

Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Thomasin McKenzie

Wright ezúttal nem Bill Pope-pal dolgozik együtt, aki a legutóbbi három filmjét is fényképezte, hanem Chung-hoon Chunggal. Tekintve, hogy a Last Night in Soho miféle filmnek ígérkezik, valószínűleg hasznos a dél-koreai operatőr tapasztalata, aki például az Az remake képeiért is felelt.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés