Hírek

Vele erősödik a Tőrbe ejtve 2. stábja

A nagysikerű Oscar-jelölt Tőrbe ejtve folytatását a Netflix gyártja nem is akármilyen szereposztással.

Arról már március óta lehet tudni, hogy a Netflix 400 millió dolláros szerződésben vállalta Rian Johnson krimijének folytatását, ami rekordösszegű a szolgáltató történetében. A napokban azonban az is kiderült: Edward Norton csatlakozik az egyébként is káprázatos szereposztású első rész után. Daniel Craig részvétel eddig is biztos volt, de további érkező még Dave Bautista is – olvasható a hír a Deadline-on.

Azt is tudjuk már, hogy a második részt ugyanúgy Rian Johnson írja és rendezi, és Ram Bergmannal együtt ő lesz a film producere is. A forgatókönyv részletei egyelőre nem ismertek, csak annyit tudunk: a Daniel Craig által játszott Benoit Blanc visszatér a nagy házba, hogy egy újabb titokzatos ügyet oldjon meg nagyszámú gyanúsított között.

Edward Norton mindenképpen nagyot tud lökni az egyébként is sikeres szérián. Az elmúlt években, amiben szerepelt, mindegyik népszerű volt. Így történt a Wes Anderson filmekkel (Holdfény királyság, A Grand Budapest Hotel) vagy legutóbb a Birdmannel, ami elhozta legutóbbi, harmadik Oscar-jelölését.

Edward Norton az Árva Brooklyn című filmben

Norton legújabban ismét rendezett. 2019-es Árva Brooklyn című filmje volt második saját alkotása 2000-es debütálása, az Ég velünk! után. A színészt legközelebb ismét egy Wes Anderson filmben látjuk: a The French Dispatch a kivételesen júliusban megrendezendő Cannes-i Filmfesztiválon debütál, hazánkban valószínűleg ősszel lesz látható.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com