Hírek

Egy cuki villa után ered Woody és Buzz – Toy Story 4 teljes előzetes

Végre kijött a Toy Story 4 teljes előzetese, és már azt is tudjuk, hogy a játéksereg új tagot kap egy aranyos villa személyében. Aki azonban már kevésbé látja be a játéklét örömeit.

A legújabb, sorban a 4. Toy Story-film az előző alkotás történetének fonalát viszi tovább. Andy játékait Bonnie-nál találjuk, ráadásul egy új taggal bővül a csapat. A kislány ugyanis épít magának egy bájos kis villát, amely eleinte sokkban él, hogy élő játék lett belőle. A kis Forky meg is szökik, hogy betöltse eredeti küldetését: hogy evésre használják őt. Persze nem kell félteni a jól ismert arcokat, hiszen Woody és Buzz azonnal a szökevény után erednek.

A filmet Stephanie Folsom írta a John Lasseter-Andrew Stanton-Pete Docker-Lee Unkrich négyes eredeti ötletei és történetei alapján. A 3D-s animáció természetesen a Disney égisze alatt készült el. A megszokott szereplők pedig a megszokott hangjukon szólalnak majd fel. Jön Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn és Estelle Harris. Hozzájuk csatlakozik Jordan Peele, Keanu Reeves és Patricia Arquette.

Habár sokan lezártnak tekintették a trilógiát, Josh Cooley rendező szerint a Toy Story 3 csak Andy és Woody történetét zárta le. Ahogy fogalmazott, az életben is minden vég valami újnak a kezdete. Új játékok, új kisgyerek és új kihívások várnak hőseinkre.

A Toy Story 4 június 3. hetében érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com