Hírek

Egy hétig online is elérhető az Örök tél

Szász Attila filmje, az Örök tél február 25-én debütált a Duna TV-n. Ma, február 28-án az Örök tél hivatalos facebook oldalán kihirdették, hogy aki lemaradt a vasárnapi premierről (vagy szívesen újranézné), egy hétig megnézheti a teljes fimet online.

„Az Örök tél az utóbbi évek egyik legfontosabb magyar filmje, egyszerre kemény megemlékezés a kommunizmus bűneiről és elégtétel az áldozatoknak. Szász Attila és Köbli Norbert azonban nemcsak fontos, hanem nagyon megható művet is készített.” – részlet a Filmtekercs kritikájából.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Köbli Nóbert, a film egyik forgatókönyvírója ezt nyilatkozta facebook oldalán: „Nagyon-nagyon jó hírem van! Most egy hétig mindenki számára elérhető, egyetlen kattintásra megnézhető új filmünk, az Örök tél. Csak klikk a linkre és máris indul a film HD-minőségben, legálisan, külföldről-belföldről egyaránt. Nem szoktam ilyet kérni, de most kérem, hogy osszák/osszátok a linket, és ha tetszett a film, ajánlják/ajánljátok családtagoknak, barátoknak, akár ismeretleneknek. Fontos ez a film nekünk, alkotóknak, nagybetűs ügy, és a legnagyobb öröm, ha sokan tudnak róla és sokan megnézik.”

Tehát ezúttal nem csak hogy mindenki számára elérhetővé vált egy nagyon fontos és sikeres magyar film, de mindez legálisan, az alkotók egyetértésében történt!

A film ide kattintva nézhető meg!

 

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője. kellermirella@filmtekercs.hu