Hírek

Egy kis ízelítő érkezett Guy Richie Úriemberek sorozatához

Miután 2019-ben nagyot ment Guy Ritchie Úriemberek (The Gentlemen) című filmje, a Netflix sorozat gyártására kérte fel a brit rendező fenegyereket: íme a teaser a Theo James főszereplésével készített szériához, mely márciusban érkezik a streamingóriásra. 

A sorozat Eddie Horniman (Theo James) sorsának alakulását követi, aki megörökölte apja vidéki birtokát, és rájön, hogy az egy titkos kannabiszbirodalom része, amit egy csomó visszataszító alak szeretne megkaparintani tőle. 

Guy Ritchie nemcsak a sorozat alkotója, társírója és executive producere, de az első két epizódot is ő rendezi. A sorozatban James mellett feltűnik Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear és Peter Serafinowicz is, most pedig kiderült az is, hogy Ray Winstone is csatlakozott a gárdához mint Bobby Glass, egy londoni karrierbűnöző. 

Az első képkockákat elnézve a széria ígéretes, és hozza azt a fanyar humorba oltott gengszterfilmes világot, amit Ritchie-től megszokhattunk. Mi nagyon várjuk!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com